Faire plus de vues sur insta

0
565

1. U riskeert het ontvangen van ongepaste bot opmerkingen


Vaak, wanneer u Instagram-aanhangers koopt en u houdt van, zult u twijfelachtige betrokkenheid ontvangen, als die er überhaupt is. Bijvoorbeeld, bot accounts kunnen uw berichten vervuilen met opmerkingen in andere talen dan uw eigen taal, wat betekent dat u geen idee hebt wat ze zouden kunnen zeggen. Van beledigende tot expliciete inhoud, deze bot accounts kunnen van alles zeggen en zijn moeilijk te controleren.

Dit is het geval voor de geautomatiseerde « nice post » commentaren die we eerder noemden. Als u uw Instagram-account zou gebruiken om slecht nieuws aan te kondigen, zoals het overlijden van een geliefde, kunnen bots deze geautomatiseerde commentaren die volledig ongeschikt zijn voor de post – ook duidelijk maken aan uw echte publiek dat u nep-aanhangers hebt. Dit zal er ongepast en onprofessioneel uitzien wanneer uw account wordt vergeleken met andere Instagram-accounts.

2. Aangeschafte volgers brengen mee met de Spam


Vaak zijn gekochte volgers niet altijd bots. In feite kunnen het echte mensen zijn die hun eigen feeds gebruiken voor spam. Wanneer u zich inschakelt voor deze nepaccounts, opent u in wezen uw account voor een reeks spamberichten. Dit kan zich ook verder verspreiden dan alleen uw Instagram-account.

Als u uw e-mailadres heeft opgegeven bij de aankoop van uw volgers, of als u het gewoon in uw bio heeft staan, kan het zijn dat u ook « spam » e-mails ontvangt die uw inbox kunnen verstoppen.

Als u dacht dat het niet veel erger kon worden dan dat, dan stelt u ook uw echte volgers bloot aan spam. Uw volgelingen kunnen deze spamaccounts onschuldig volgen en de spam wordt dan verspreid. Na het realiseren van de ware aard van de spam-accounts, kunnen deze gebruikers gaan om u te ontrafelen, waardoor u te verliezen op echte volgelingen en betrokkenheid.

demenagement-nounou-nantes-avenir

3. Instagram is slim – het herkent en zuivert neppe volgelingen


Instagram heeft een missie om ervoor te zorgen dat elke gebruiker een positieve en plezierige ervaring heeft bij het gebruik van het platform. Met dit in gedachten werkt Instagram hard om deze valse accounts te vinden en uit te roeien.

Door het uitvoeren van regelmatige zuiveringen op het platform, zoekt Instagram hoog en laag naar deze nepaccounts om te proberen ze volledig te verwijderen. Met ongelooflijk veel ervaring weet Instagram precies waar het op moet letten.

Als u uiteindelijk hebt betaald voor neppe volgelingen om ze van Instagram te laten verwijderen, zou u geld hebben verspild dat beter had kunnen worden besteed aan een lucratieve Instagram-marketingcampagne.

4. U gaat tegen Instagram’s Servicevoorwaarden in.


Zoals bij elk populair social media-platform heeft Instagram zijn eigen regels waaraan gebruikers zich moeten houden om het fotodelingsplatform te kunnen gebruiken. Instagram ontmoedigt mensen actief om valse volgelingen te kopen met https://volgers-kopen.nl/.

Als u hier tegenin gaat, zal Instagram niet alleen uw neppe volgelingen zuiveren, maar ze hebben ook het recht om accounts op te schorten die hun servicevoorwaarden moedwillig negeren. Dit zal zeer slecht uitpakken voor uw account.

U kunt de eerste keer dat uw account wordt geschorst een waarschuwing van Instagram krijgen. Als u echter doorgaat met deze oneerlijke praktijken, zullen ze u geen tweede keer waarschuwen en uw account onmiddellijk opschorten.

Adrien
Entrepreneur Web - Je veille sur l'actualité des Startups et du monde numérique !

Laisser une réaction